неделя, 30 ноември 2008 г.

Какво представляват бездимните тютюневи изделия?

Най-добрият вариант за спиране на тютюнопушенето може да бъде и най-евтиния - бездимните тютюневи (особено на новите форми без слюноотделяне) изделия или енфие. И двата варианта работят и са доста силни.

Какво представляват бездимните тютюневи изделия?

В много държави отдавна се продава тютюн за пушене и бездимни тютюни за дъвчене. Подобни продукти се представят, за да отговорят на тревогите на пушачите. Изследвания показват, че почти половината от пушачите възрастни се интересуват от социално приемлива възжможност за употреба на цигари, когато те не са в състояние да пушат.

Обикновено бездимните тютюни представляват малка хартиена лента със свеж тютюнев вкус на джоджен, които потребителите могат да поставят в устата си. Никотинът от лепенката се освобождава без дъвчене и пакета се премахва като част от гума, като по този начин елиминира проблема със слюноотделянето, което се получава от бездимните тютюневи изделия.

Енфието или тютюна за смъркане е достатъчно известен и може да се намери без проблем в България.
Ако ще пушач, който иска да спре цигарите и търси алтернативен начин, то може да изпробвате тези две прости идеи и да преминете към бездимните тютюневи или използването джобно енфие.

Бездимните тютюневи изделия са широко признати за далеч по-безопасни от цигарите. Британския Кралския колеж на лекарите твърди, че бездимните продукти са от 10 до 1000 пъти по-малко опасни от тютюнопушенето, в зависимост от продукта. Дори и риска от рак на устата е с по-нисък, отколкото с бездимните цигари.

Нов медицински журнал докладва, че много пушачи се отказват от вредния навик, като го заменят с бездимното пушене, а след време се отказват тотално от никотина и вредния навик.

Американското правителство прави проучване за моментното състояние на моментното здраве и се оказва, че 261 00 мъже успешно са преминали от нормални към бездимни цигари, а най-впечатляващ е фактът, че 73% от тези, които са се опитали да се откажат от цигарите чрез бездимните тютюневи са напълно успели. В сравнение с това 27% са опитвали да спрат цигарите със скъпо струващи никотинови дъвки и лепенки.

Бездимните тютюневи изделия са много по-евтини и по-лесно достъпни от никотиновата лепенка или дъвка, а доста от известните компании в бранша предлагат такива продукти.
Друг евтин вариант за спиране на тютюнопушенето е използването на ментови енфиета, продукти направени от мента, които са помогнали на хиляди да се откажат от цигарите,

Връзки към много други тютюневи изделия, са на разположение на SpitlessTobacco.com.

За информация относно ментови енфиета, отидете на Mintsnuff.com


сприцигарите.ком

Няма коментари: